Purpleliner Travel Guide alkalmazás – Bemutató

Az “idegenvezető” alkalmazásunkat kifejezetten a Purpleliner városnéző hajó utunkhoz terveztük. Amikor elkezdi a túráját, a Purpleliner Travel Guide alkalmazás audio kommentárja segítségével teheti teljessé a városnézést.

Az alkalmazás automatikusan időzített blokkokat tartalmaz, GPS követés használatával. A kommentár automatikusan elindul, amint elér egy adott nevezetesség előzetesen meghatározott területét.

Miután teljesen letöltötte az alkalmazást, az audio blokkokat akár szárazföldön és offline – internet kapcsolat nélkül is meghallgathatja. Emellett a tartalmat annyiszor visszahallgathatja, amennyiszer csak szeretné, ha valami kimaradt az útja során.

A kommentár tartalma írott formában is elérhető az olvasás céljából. Emellett megtekintheti a nevezetességekről készült lenyűgöző képeket, miközben hallgatja a kommentárt.

Tegye teljessé városnézési élményét az alkalmazásunkkal!

Hogyan telepítse a Purpleliner Travel Guide alkalmazást az eszközén

(Az alkalmazás használatához legalább Android 5 vagy IOS 13 verziójú mobil eszközre, elegendő szabad tárhelyre a telepítéshez valamint megfelelő internet hozzáféréshez van szüksége.)

  1. Töltse le az alkalmazást a Google Play / Apple Store-ról az eszközére.
  2. Letöltés és telepítés után válassza ki a nyelvét.

  3. Olvassa el a Felhasználási Feltételeket, és jelölje be a „Elfogadom” gombot a folytatáshoz.

  4. A „Média letöltése” gomb megérintésével az alkalmazás letölti a média tartalmat a kiválasztott nyelven.

  5. A letöltés befejezése után érintse meg a „Lépjen a Városnézéshez” gombot.

  6. Kezdje el a városnézési túráját a jobb felső sarokban található „Városnézés indítása” gomb megérintésével.

  7. Az alkalmazás engedélyt kér a GPS követés engedélyezéséhez. (Jobb élmény érdekében ajánljuk, hogy válassza az „mindig” lehetőséget.) Választhatja, hogy nem engedélyezi ezt a funkciót, azonban ebben az esetben a blokkokat kézzel kell aktiválni, és elveszti az alkalmazás az automatikus funkcióját.

Alapvető hibaelhárítási és eltávolítási útmutató

 

Túra vége
Hajótúrája befejezése után érintse meg a „Városnézés leállítása” gombot az alkalmazás leállításához. Ezzel biztosítja, hogy az alkalmazás ki legyen kapcsolva. Az alkalmazás eltávolításához kövesse az alábbi utasításokat.

  1. Túra befejezése után érintheti a jobb felső sarokban található „Városnézés leállítása” gombot a vezetett túra leállításához.
  2. Ha szeretné eltávolítani a média tartalmat, akkor az üdvözlő menüben található három pontot érintheti meg, majd válassza ki a „Befejeztem a Városnézést” lehetőséget. Ez eltávolítja a tartalmat és az alkalmazás keretét.
  3. Ezután az alkalmazást a megszokott módon törölheti az eszközéről a tisztítási opciók használatával.

Fejhallgatók
A többi utas zavartalan városnézési élményének érdekében kérjük, hogy használja saját fejhallgatóját vagy fülhallgatóját. Köszönjük! Felhívjuk figyelmüket a fedélzeten nem tudunk fejhallgatókat biztosítani eszközeikre.

Hiányzó blokkok
Különböző környezeti tényezők miatt előfordulhat, hogy egyes blokkok késnek vagy egyáltalán nem játszódnak le. Ilyen esetekben a hiányzó blokkokat kézzel is lejátszhatja, a túra közben vagy utána az “Indítás” gombra koppintva. Az idegenvezető alkalmazásunk elérhető lesz, amíg nem távolítja el azt az eszközéről.

Csend a blokkok között
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a blokkok között hosszabb szüneteket is tapasztalhat, amíg elérkezik a következő érdeklődési ponthoz. Ez a jelenség normális, nem tartalmazunk zenét vagy egyéb médiát a blokkok között.

Rossz nyelv
Ha rossz nyelvet választott, érintse meg a jobb felső sarokban található három pontot, majd válassza a nyelvet. A “Média letöltése” gombra nyomva, az alkalmazás letölti a szükséges komponenst a kiválasztott nyelven, és hallgathatja a kommentárt az ön által helyesnek ítélt nyelven.

Túra aktiválása után
Az alkalmazás a szárazföldön is aktiválódhat, például amikor elhalad egy olyan nevezetesség mellett, amely szerepel a túránkban. Ennek megakadályozásához használja a „Városnézés leállítása” gombot vagy távolítsa el az alkalmazást.

Alacsony akkumulátor
Javasoljuk, hogy teljesen feltöltött eszközzel érkezzen a túrára.

Automatikus audio blokkok
Ha nem engedélyezte a GPS követés használatát, az automatikus lejátszás funkciója nem lesz elérhető. Ebben az esetben csak kézzel indíthatja el az audio blokkok lejátszását, a „Lejátszás” gomb megérintésével.